Korunun Temeli Atıldı

Bizleri heyecanlandırdığı kadar eminiz ki sizleri de heyecanlandıracak olan Koru projemiz, içinde yeşil olan değil yeşilin içinde bir yaşam mottosuyla yola çıktığımız özel bir projedir. 46 Adet 4+1 ve Açık çarşı konseptiyle bitişik nizam 26 adet farklı alanlarda hizmet verecek iş yerleri ile Güzelşehir’in yeni merkezi olmaya aday.

Ortak alan da açık yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet yolları, dinlenme alanları, oyun alanları, revir, soğuk hava deposu, fitness salonu, mescid ve toplantı salonu gibi bir çok detay bulunduran bir proje olarak karşınıza çıkıyor. İç tasarımında alanında etkin isimlerle çalışarak estetik duygusuyla birlikte işlevsellik ön planda tutuldu.

Toplamda 237,5 metrekareden oluşan dairelerimiz. İçersinde lake mobilya ve kapıların bulunduğu tüm daireler Sauna, Çelik Kasa, Işıklandırmalar, her daireye ait kapalı otopark. Tüm daireleri besleyecek güçte Jeneratörler ve eşsiz konumu ile siz değerli hemşehirelerimizin beğenisine sunulmak üzeri temel atılma aşamasına geçilmiştir.

Foto Galeri

Video